Novisega vitamiinimaale rändama
Inimesel on loomuomane soov eksperimenteerida. Talle ei piisa, kui noppida puu otsast õun ja see ära süüa. Ta tahab õunast mahla pressida, õuna koos banaaniga püreeks teha. Õuna järel tuleb apelsin, apelsini järel pirn. Kui teiegi kuulute nende sekka, kes otsivad tavalises puuviljas uue ajastu ebatavalisi võimalusi, siis palju õnne – Šveitsi köögitehnika Novis ühendab looduse väe ja tehnoloogia.
Inimene on iidsest ajast puu- ja köögivilja purustanud, pressinud, püreestanud ja muud moodi „kasutanud“. Iidse Peruu elanikud olid esimesed, kes pressisid mahla granadillist. Iidsed juudid olid esimesed, kes pressisid granaatõuna ja viigimarja. Vana-India elanikud pressisid aga mahla kõigest – apelsinist, laimist, mangost, viinamarjadest ja isegi peedist. Esimene elektriline kannmikser patenditi Ameerika Ühendriikides 1922. aastal ja juba 1940ndatel käis üle Põhja-Ameerika suur smuutilaine.
Esimese blenderi ilmumisest polnud veel möödas aastakümmetki, kui 1930. aaastal tuli Ameerika Ühendriikides turule ka esimene mahlapress. Tõsi, esimesed mudelid töötasid suurel pöörlemiskiirusel, aga ka kõrgel kuumusel. Kuumutamisel hävis muu hulgas suur osa vitamiine ja toitaineid, sellepärast jätkus mahlapressimise ekspertlaborites innukas töö, et leida mooduseid, kuidas säilitada väärtuslik.
Nüüdisajal kuuluvad kannmikser ja mahlapress juba peaaegu igasse kööki ning nende seadmete loojad konkureerivad omavahel nii tehniliste omaduste kui ka säilinud vitamiinide poolest. Neid seadmeid leidub turul vist sama rikkalikus valikus kui poeletil puu- ja aedvilju.
Ettevõte Novis paistab silma Šveitsi kvaliteedi poolest – just šveitslased olid Euroopas esimesed, kes võtsid üle ameeriklaste blenderitehnoloogia ja esimese Šveitsi kannmikseri kõrvale ilmus peagi sõsar mahlapress. Pole ime, et just Šveitsis hakati rohkem rääkima naturaalse mahla ja püreekokteilide kasulikkusest inimese organismile – nõnda leidsid populaarsust koguvad köögiuuendused kiiremini tee inimeste igapäevaellu.
Leet saabub väikese köögitehnika kaubamärk Novis loosungi saatel „We love vitamins“ (inglise keeles „Me armastame vitamiine“). Ettevõte, mille prioriteet on naturaalne ja tervislik eluviis, kasutab oma toodete valmistamiseks ainult kauakestvaid materjale ja keskkonnasõbralikke tehnoloogiaid. Kõikjal, tootmisest pakendamiseni, lähtutakse eesmärgist jätta loodusesse võimalikult väike jalajälg. Selleks kasutatakse ümbertöötlemiseks sobivat toorainet, energiasäästlikke mootoreid, minimaalset pakendust ja vastutustundlikku logistikat.
Meie turule on saabunud kannmikser Novis ProBlender ja mahlapress Novis VitaJuicer. Need meeldivad kõigile, kes soovivad kauni kujundusega funktsionaalseid, turvalisi ja lihtsalt kasutatavaid köögiseadmeid, mis tagavad parima tulemuse. Miks parima? Sest Novise asutaja Wolfgang Steiner lõi need iseenda jaoks, kui tal ei õnnestunud turult leida rahuldavat lahendust. Nii sai väikese köögitehnika tööstuses 25-aastase kogemusega W. Steinerist kontseptsiooni, insenerilahenduste ja turunduse arendaja ning nelja aasta möödudes tuli ta välja mitmefunktsioonilise mahlapressiga Novis VitaJuicer.
Pärast 140 ebatäiuslikku mahlapressi-prototüüpi oli tulemus käes – neli funktsiooni, kahekordne vitamiinikogus, vaikne töö ja vastupidav metallkorpus. VitaJuiceri mahlapressis on ühendatud aeglase käiguga seadmete, tsentrifuugitüüpi seadmete ja tsitrusviljade mahlapresside parimad omadused. Erinevad lisatarvikud võimaldavad valmistada nelja sorti vitamiinipomme: tsitrusviljade mahla, ainulaadse maitse ja tekstuuriga apelsinismuutit, täisväärtuslikku aed- ja puuviljamahla ning mitmesugustest eri segudest sametisi püreekokteile. Maailmatasemel Šveitsi Vitamiiniinstituudis sõltumatult läbi viidud uuringud on näidanud, et VitaJuicer pürib teenitult mahlapresside uue põlvkonna liidrikohale. Uuringute järeldused kõnelevad enda eest: keskmiselt 30% rohkem vitamiine, 56% rohkem foolhapet, 12% rohkem mahla ja 38% väiksem puuviljamassi kadu. Kõik see tänu ülitäpselt välja arvutatud vormidele, optimaalsele võimsusele ja hoolikalt konstrueeritud funktsionaalsetele lisatarvikutele. Kerge käsitsemine võimaldab protsessi nautida – juhthoova neli asendit on kõik, mida tuleb teada. Nutikas mahlapress kannab ise hoolt kiiruse eest, mis konkreetse tooraine viljaliha järgi sobib. Pealegi saab seadme kiiresti puhtaks pesta – inimesele ohututest materjalidest valmistatud ja hõlpsalt lahti võetavaid siseosi võib nõudepesumasinas pesta, aga ka kraanikausis läheb pesu ruttu.
Oma kolleegist mahlapressist mõneti hiljem ilmavalgust näinud Novis ProBlender on samuti olnud edukas. Seda masinat välja töötades seadis W. Steiner prioriteediks ohutuse ja kõrge funktsionaalse kvaliteedi. Tulemus ületas ootuseid – Novis ProBlenderi kannmikseri toodangut iseloomustavad väljendusrikkam maitse, ideaalne tekstuur ning maksimaalsel hulgal vitamiine ja toitaineid. Need omadused on saavutatud tänu anumate erilisele kujule, terade täpsele geomeetrilisele asetusele ja nende toimetäpsusele (koguni 120 000 lõiget minutis). Kannmikseriga saab nii segada, püreestada kui ka jahvatada. Mugavuse huvides on seadmega kaasas kolm anumat: suur - sooja supi jaoks perele, keskmine - puuviljaküllaseks hommikusöögiks ja väike - kaasa võtmiseks, et saaksite värskelt valmistatud kokteili joogipudelina tööle kaasa haarata. Muide, integreeritud tuvastussüsteem valib seadmele asetatud anuma järgi automaatselt ka sobiva töörežiimi, et teil ei oleks vaja pisiasjade kallal pead murda. Sisseehitatud sensor tagab ohutu töö ja kaitseb väära kasutuse eest – valesti kokku pandud või halvasti suletud seade ei hakka lihtsalt tööle. Ei mingeid üllatusi ega täis pritsitud seinu!
Šveitsilik suhtumine tervisesse, tehnoloogia väärtusesse ja elu ilusse kõigile, kes võtavad ette teekonna mahlade, smuutide ja püreesuppide universumisse!
Individuaalne lähenemine
Innovatiivsed tehnoloogiad
Ostu tagastamine
Autoriseeritud partner